Webinar: Ugovaranje u koučingu

Evropski savet za koučing i mentorstvo Srbije – EMCC Srbija
poziva vas na besplatni webinar
UGOVARANJE U KOUČINGU

koji će se održati u četvrtak, 19.10.2023. godine od 18.00 do 19.30

Koučing dobija ogromnu popularnost kao način za poboljšanje ličnih i profesionalnih performansi, prevazilaženje izazova i postizanje ciljeva – trend koji će se nastaviti i u budućnosti.

Međutim, koučing nije samo neobičan razgovor ili jednokratna sesija; to je strukturiran proces koji zahteva posvećenost i odgovornost i od kouča i od klijenta.

Na ovoj radionici ući ćemo u koncept ugovaranja u koučingu i istražiti njegov značaj, principe i etička razmatranja.

Šta je važno kod ugovaranja:

Razumevanje ugovaranja u koučingu: Naučiti osnove ugovaranja u koučingu i njegovu ključnu ulogu u oblikovanju odnosa koučinga.

Važnost ugovaranja: Otkriti zašto je ugovaranje kamen temeljac efikasnog koučinga, postavljajući teren za uspešne angažmane u koučingu.

Principi ugovaranja: Istražiti osnovne principe na kojima se zasniva proces ugovaranja, uključujući transparentnost, saradnju, poštovanje i etičko ponašanje.

Komponente ugovora o koučingu: Steći uvid u ključne komponente koje čine sveobuhvatni ugovor o obučavanju, od postavljanja ciljeva i zadataka do definisanja uloga i odgovornosti.

Najbolje prakse u ugovaranju: Saznati više o najboljim praksama za kreiranje koučing ugovora, osiguravajući jasnoću i etičko ponašanje.

Na webinaru će govoriti Irena Antolić iz EMCC Hrvatska i Goran Baković iz EMCC Srbija.

Učešće je besplatno, a prijavljivanje obavezno preko linka: https://subscribepage.io/ugovaranje