O nama

Evropski savet za koučing i mentorstvo GLOBAL (EMCC Global) se sastoji od pridruženih EMCC zemalja i regiona, njihovih članova i dodatnih direktnih članova tamo gde lokalna EMCC organizacija još ne postoji.

Srbija kao zemlja-pridružneni član EMCC Global-a ima svoje predstavnike među delegatima koji ravnopravno učestvuju u odlučivanju i kreiranju strategije aktivnosti u razvoja.

Pored rukovodstva iz EMCC Srbije, EMCC Global vode i delegati iz Belgije, Hrvatske, Kipra, Češke, Danske, Finske, Francuske, Nemačke, Grčke, Mađarske, Irske, Italije, Luksemburga, Holandije, Norveške, Poljske, Portugala, Rumunije , Slovenije, Španije, Švajcarske, Turske, Ukrajine, Ujedinjenog Kraljevstva i Azijsko-pacifičkog regiona.

Svi zajedno, nas 10.000 članova širom sveta, zajednički delujemo kroz 26 zamalja pridružnica i 85 država u cilju promovisanja i kontinuiranog unapređenja koučinga i mentostva. Budi deo naše porodice!


Evopski savet za koučing i mentorstvo Srbije (EMCC Srbije), osnovan 2008. godine, deo je Evropski savet za koučing i mentorstvo GLOBAL (EMCC Global), krovnog evropskog nezavisnog tela koje razvija, promoviše i postavlja standarde najbolje prakse u koučingu i mentorstvu i superviziji za širom Evrope i sveta.

EMCC Srbije je organizacija koja okuplja mentore, koučeve, kao i druge stručnjake srodnih zanimanja i otvorena je za sve posvećene profesionalce koji teže najvišim standardima u razvoju i  obavljanju koučing i mentorske prakse.