Webinar: Strategije uspeha i neuspeha

Evropski savet za koučing i mentorstvo Srbije – EMCC Srbija

poziva vas na besplatni webinar

STRATEGIJE USPEHA I NEUSPEHA

koji će se održati u četvrtak, 5.10.2023. godine od 18.00 do 19.30

U koučing profesiji često razmišljamo o ciljevima i radimo sa njima. Pomažemo klijentima da dostignu svoje ciljeve, pratimo da li naš klijent napreduje ka svom cilju ili se od njega udaljava, a postavljamo i svoje lične ciljeve kao koučevi.

ORIJENTISANOST NA ISHOD I AKCIJU jedna je od važnih kompetencija dobrih koučeva, koja se u procesu akreditacije EMCC koučeva analizira i meri.

Razne strategije uspeha omogućuju koučevima i njihovim klijentima operaciono definisanje ciljeva, evidentiranje napredovanja, definisanje koraka koji ih vode ka uspehu.

Međutim, često se dešava da klijent prepozna svoja odlaganja, prokastinaciju, primeti da sam sebe opstruira i ne napreduje. Tada nam znanje o nesvesnim silama koje sabotiraju dostizanje cilja pomaže u otklanjanju prepreka.

Dobro je poznavati sile koje se u nama bore, a koje nazivamo “Igrači uspeha i neuspeha”, kako bismo se sa njima mogli suočiti i izboriti sa onima koje ometaju uspeh.

Na webinaru će govoriti:

🔸 Miloš Jeličić, Generalni sekretar EMCC Srbija, Nacionalni UPSKS i Evropski EMCC akreditovani profesionalni kouč/mentor i

🔸 Mirjana Kokerić, član Nadzornog odbora EMCC Srbija, akreditovani kouč i mentor.

Učešće je besplatno, a prijavljivanje obavezno preko linka:

https://subscribepage.io/strategije

Vidimo se 5.10.!