Webinar: “Koučing za коučeve – oslobađanje od straha od uspeha i straha od neuspeha”

Evropski savet za koučing i mentorstvo Srbije – EMCC Srbija poziva vas na besplatni webinar

“Koučing za коučeve – oslobađanje od straha od uspeha i straha od neuspeha”

koji će se održati u četvrtak, 04.07.2024. godine od 18:00 do 19:30

na kojem će govoriti Mirjana Kokerić, član EMCC Srbija.

Webinar je namenjen koučevima početnicima koji se bore sa svojim strahom od uspeha u ovoj delatnosti ili strahom od neuspeha, koučevima početnicima koji imaju strah od prve supervizije, od akreditacije, i koučevima koji imaju strah od napredovanja u ovoj delatnosti, kao i opštoj populaciji koja želi da čuje nešto više o temi oslobađanja od straha od uspeha i neuspeha.

Biće reči o razlozima za javljanje straha od uspeha i straha od neuspeha, njihovim načinima ispoljavanja, psihodinamici koja iza njih stoji, a takođe i o načinima za oslobađanje od ovih strahova.

Odgovorićemo na sledeća pitanja:

– Koje su koučing veštine korisne u oslobađanju od straha od uspeha i/ili neuspeha  i kako kouč sebi i svojim klijentima može najbrže da pomogne u oslobađanju od njih?
 – Kako se razvija Sposobnost za Inicijativu, tj. kako da se oslobodimo ovih strahova i radimo na dostizanju svojih ciljeva ?

Inicijativa je sposobnost da se otpočne, pokrene nešto samostalno, voljnost da se preuzme prvi korak, kao i odgovornost za to, da se istraje u otpočetoj aktivnosti. Inicijativa je kad “prepoznam i uradim ono što mislim da treba da se uradi pre nego što to neko traži od mene”… “ autor definicije je Nebojša Jovanović, kreator OLI metoda

Posmatraćemo oslobađanje od strahova i razvijanje inicijative kroz integrativni koučing pristup. Dobrodošli ste da sa nam podelite svoje primere i iskustva u oslobađanju.

Na webinaru će govoriti:

Mirjana Kokerić, član Upravnog odbora EMCC Srbija, akreditovani kouč i mentor. Deset godina aktivna u koučing delatnosti.

Autor je kraćih programa edukacija akreditovanih kod Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije: Trening razvoja veština za prevenciju i rešavanje konfliktnih situacija, Trening psihologije uspeha – iskustveni kurs i Trening psihologije uspeha – instruktorski kurs. Autor je programa Koučing u nastavi i onlajn priručnika “Razvojna radionica – Razvojna učionica”, “1000 pitanja za život”, “Emocionalno napredovanje – možeš i ti”, kao i onlajn seminara: “Emocionalno napredovanje”, “Prevencija konflikata” i “Razvoj samopoštovanja”, realizator brojnih radionica i obuka za razvoj mekih veština i obuke za koučeve početnike: “Kako početi rad sa klijentima”. Takođe član je Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, aktivna u promotivnim aktivnostima oba udruženja, član UO EMCC Srbija za odnose sa javnošću i član radne grupe UPSKS-a za medije.

Koučing je primenila u privatnom životu, u radu sa učenicima i nastavnicima, u radu sa mnogobrojnim klijentima i poseduje veliko iskustvo u vođenju edukacija.

Učešće je besplatno, a prijavljivanje obavezno preko linka:

https://subscribepage.io/3FwvnR