Webinar: Koučing i samoostvarenje – živeti svoje najviše potencijale

Evropski savet za koučing i mentorstvo Srbije – EMCC Srbija
poziva vas na besplatni webinar

KOUČING I SAMOOSTVARENJE – ŽIVETI SVOJE NAJVIŠE POTENCIJALE

koji će se održati u četvrtak, 18.1.2024. godine od 18.00 do 19.30

Da li imate osećaj da u vama stoji neostvaren potencijal? Da vam okolnosti u kojima se nalazite ne dozvoljavaju da se pokažete u najvećem svetlu? Možda ograničavajuća uverenja ili nedostatak podrške? Onaj gorki osećaj kako život prolazi a vi ga propuštate?

Ako ste se prepoznali ne brinite, niste jedini. Istraživanja kažu da je samo jedna od pet osoba zadovoljna poslom koji obavlja. Kao i da je čak šest od deset zaposlenih u fazi “tihog otkaza” – stanja koje može da traje godinama ostavljajući negativne posledice na sve aspekte života.

Iako situacija nije najbolja verujem da je svako od nas sposoban da je promeni. Prvo radom na ličnom ostvarenju a kasnije i kroz pomoć i podršku drugima na njihovom. Iz ovih razloga odlučili smo da vam na početku nove godine poklonimo webinar o samoostvarenju u obliku iskustveno-edukativne radionice.

Webinar je namenjen koučevima koji rade na ostvarenju potencijala svojih klijenata, koučing edukantima, kao i svima onima koji rade na svom ličnom rastu i razvoju.

Na webinaru ćete imati priliku da:

  • Razumete pojam samoostvarenja i njegov uticaj na naše ukupno blagostanje
  • Naučite “Model 8 koraka do samoostvarenja” koji vam može služiti kao okvir za rad sa klijentima ili kao vodič za rad na sebi
  • Dobijete širok spektar alata koji se koriste u procesu samoostvarenja
  • Probate neke od zanimljivih tehnika

Na webinaru će govoriti: 

Đorđe Civrić, integrativni kouč, psihoterapeut u superviziji, edukator, autor edukativno-iskustvenh programa za lični rast i razvoj, član EMCC Srbija i UPSKS.

U svom pristupu radu Đorđe integriše znanja iz psihodinamske i humanističke psihologije i koučinga. 

Svakom klijentu pristupa na holistički način sa ciljem postizanja ključnih uvida i trajnih promena u pravcu vođenja što ispunjenijeg života.

Učešće je besplatno, a prijavljivanje obavezno preko linka:

https://subscribepage.io/eqtHZ2

Dobrodošli!!!