Webinar: Koučing i blagostanje

Evropski savet za koučing i mentorstvo Srbije – EMCC Srbija
poziva vas na webinar

KOUČING I BLAGOSTANJE
koji će se održati u četvrtak, 21.9.2023. godine od 18.00 do 19.30

Na webinaru će govoriti:
Tatjana Dragosavac, executive kouč, Senior Practitioner EMCC Kouč, Advanced Level Business and Family Kouč u Evropskoj koučing asocijaciji, Akreditovani trener i kouč u Nacionalnoj akademiji za javnu upravu. WingWave, NLP trener i kouč. Pripada timu Inner Game fasilitatora jer je o koučingu, između ostalih, učila i lično od Timothy Gallwey-a, koji se smatra začetnikom savremenog koučinga.

Tatjana radi kao digitalni executive kouč, lideršip mentor, konsultant i trener u međunarodnim kompanijama i u domaćem privatnom i javnom sektoru. Obučava lidere u primeni koučing kompetencija, kao i jačanju liderskih i trenerskih kompetencija. Ima više od 1000 koučing sati i najčešće teme u kojima pruža podršku klijentima su smanjenja stresa, strah od javnog nastupa, preterane emocionalne reakcije, jačanje samopouzdanja i otpornosti, partnerski odnosi i komunikacija.

Tatjana Dragosavac, najavljujući webinar kaže:
Koučing donosi bogatstvo uvida i učenja o sebi i verujem da ćete i vi osetiti moju strast prema koučingu, koja me i dalje jednako ispunjava, kao na početku koučing karijere.

Na ovom vebinaru ću vas upoznati sa koučing instrumentima korisnim za početak koučing programa, kao i za praćenje ostvarenog napretka.

Suština ovog vebinara je postavljanje dobre osnove za vođenje koučing programa koji je zasnovan na jasnim dokazima u vidu obima i kvaliteta promene u osećaju blagostanja, koju su klijenti postigli od početka do kraja koučing programa. Na taj način omogućavamo da klijenti spoznaju razliku između početnog stanja i stanja na kraju koučing programa. Razumevajući put koji su prošli, klijenti postaju svesniji svojih potencijala i resursa koje su probudili i aktivirali, a koji su im bili potrebni i važni da bi se postigli željeni rezultati i na koje će se, i ubuduće, uvek moći osloniti.

Učešće je besplatno, a prijavljivanje obavezno preko ovog linka:
https://lnkd.in/dZZJqrus

Vidimo se 21.9!