Webinar: Da li koučing pomaže da stvorimo pravedniji svet za kojim čeznemo?

Evropski savet za koučing i mentorstvo Srbije – EMCC Srbija poziva vas na besplatni webinar

DA LI KOUČING POMAŽE DA STVORIMO  PRAVEDNIJI SVET ZA KOJIM ČEZNEMO?

koji će se održati u četvrtak, 11.4.2024. godine od 18.00 do 19.30

Da li koučing pomaže da stvorimo pravedniji svet za kojim čeznemo?

Mnogi od nas koji su makar i najmanje upoznati sa dogadjajima i teškim realnostima našeg sveta, a takodje zainteresovani za koučing, imaju dilemu po pitanju smisla i svrhe bavljenja koučingom. Da li ovaj posao koji radim ili želim da radim, stvara neku razliku i utiče na smanjenje nepravde u našem svetu?

Prema mom mišljenju, odgovor je da.

Pozivamo vas na Webinar na kojem ćemo razmenjivati mišljenja o tome, kako koučing razgovori, bilo da ste u ulozi mentora, studenta, roditelja, vodje tima, ili vodite svoju porodicu, svoj biznis, funkcionišu kao jedan od sastavnih elemenata koje koristimo da stvorimo i izgradimo bolji svet. Kada se uradi kako treba.

Na webinaru će govoriti: 

Marta Jovanović, član Nadzornog odbora EMCC Srbija, akreditovani kouč i mentor.Diplomirani politikolog, licencirani učitelj hatha joge, trenutno student psihologije na FMK.
Svoju ljubav prema radu sa ljudima spaja u programu SoulConcept, metod koji koristi psihodinamski koučing, jogu, meditaciju, rad na dahu kako bi se unapredili svi nivoi postojanja, fizički, emotivni, mentalni i duhovni.

“Na isti način na koji se odnosim prema svakom deluću svog života, kao prema umetničkom delu, posmatram i živote drugih ljudi! Zajedno stvaramo lepe stvari”, kaže Marta.

Učešće je besplatno, a prijavljivanje obavezno preko linka:

https://subscribepage.io/U29bSI

Dobrodošli!!!